У середу Кабмін дізнається, що діється на полях

Середа, 27 квітня 2011, 09:31

Кабінет міністрів на своєму черговому засіданні в середу розгляне стан проведення весняно-польових робіт і заходів щодо стабілізації цін на продовольчому ринку.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на порядок денний засідання уряду.

Доповідачами із цих питань будуть міністр аграрної політики й продовольства Микола Присяжнюк і перший заступник міністра економічного розвитку й торгівлі Вадим Копилов.

Крім цього, Копилов виступить доповідачем за прогнозом економічного й соціального розвитку України на 2011-2015 роки.

Реклама:

У свою чергу, перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку й торгівлі Андрій Клюєв, міністр енергетики й вугільної промисловості Юрій Бойко і перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства Юрій Хіврич розкажуть про організацію підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, ЖКГ і об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2011/12 року.

Також уряд планує розглянути розвиток системи дошкільної освіти, концепцію програми захисту населення й територій від надзвичайних ситуацій техногенного й природного характеру на 2012-2016 роки і стан виконання заходів щодо підготовки й святкування 66-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Як повідомлялося, у березні президент Віктор Янукович закликав Міністерство аграрної політики й продовольства враховувати необхідність забезпечення продовольчої безпеки при проведенні весняно-польових робіт.

У лютому прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що правильна підготовка й проведення весняної посівної кампанії "є гарантією стабільних цін на продукти".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: