Янукович і Медведєв знову поговорять про Митний союз

Понеділок, 25 квітня 2011, 19:56

Після завершення заходів завтра у Чорнобилі президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв проведуть робочу зустріч у Києві.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу Кремля.

"Планується, що після завершення заходів у Чорнобилі МедведєВ і Янукович проведуть робочу зустріч у Києві. Очікується, що глави держав обговорять, зокрема, стан справ із подоланням наслідків чорнобильської трагедії, наданням соціальної і медичної допомоги ліквідаторам аварії, підвищенням рівня безпеки ядерної енергетики, особливо на фоні подій, що відбуваються в даний час на японській АЕС "Фукусіма-1", - зазначається у повідомленні.

Наголошується, що критерій безпеки є пріоритетним і в контексті співпраці Росії і України, що динамічно розвивається, у сфері ядерної енергетики.

Реклама:

Передбачається, що глави держав також розглянуть найважливіші питання торговельно-економічної співпраці, включаючи взаємодію двох країн у цій сфері з урахуванням створення Митного союзу і формування договірно-правової бази Єдиного економічного простору Росії, Білорусі і Казахстану.

Наголошується, що обсяг російсько-українського товарообороту 2010 року практично досяг позначки 37 млрд. доларів.

Сторони розраховують на його подальше зростання, в т.ч. за рахунок поглиблення виробничих коопераційних зв'язків, взаємодії у розвитку інноваційних технологій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: