Відкриття "Олімпійського" визначать 25 травня - Колесніков

П'ятниця, 22 квітня 2011, 12:14

Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков прогнозує, що дата відкриття НСК "Олімпійський" буде визначена 25 травня.

Про це він заявив під час семінару з журналістами регіональних ЗМІ, передає УНІАН.

"На сьогодні немає ніяких побоювань щодо готовності стадіону. І 25 травня буде вирішено, коли його відкриють", - сказав Колесніков.

Також він зазначив, що у квітні 2012 року будуть підбиті підсумки щодо того, скільки було залучено коштів інвесторів на проекти, пов'язані з підготовкою до Євро-2012.

Президент Віктор Янукович у березні заявляв, що не виключає, що відкриття реконструйованого стадіону НСК "Олімпійський" у Києві може бути перенесене з 24 серпня на осінь.

"Проблеми цього олімпійського стадіону полягають у тому, що надто пізно ми почали ним займатися. Надто пізно", - наголосив президент.

Другою об'єктивною проблемою в реконструкції НСК "Олімпійський" він назвав високу технологічність і складність проекту.

"Наприклад, укриття вантове - це перший проект у світі, який здійснюватиметься у Києві", - підкреслив Янукович.

"І за термінами воно проводитиметься приблизно місяць. Тобто, у 20-х числах квітня ми зможемо одержати відповідь приблизно, коли ми побачимо кінець будівництва "олімпійського" стадіону. З 20-х чисел травня ми остаточно скажемо, коли ми відкриємо стадіон", - заявив Янукович.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: