Фонд держмайна поки "притримає" обленерго?

Вівторок, 19 квітня 2011, 18:49

Фонд державного майна оголосив щомісячний пооб'єктний план-графік виставлення на продаж у квітні-грудні 2011 року пакетів компаній, держчастку в яких планується продати.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на відповідний документ.

Згідно з планом-графіком, ФДМ має намір у червні оголосити аукціони з продажу 50% +1 акція акціонерної холдингової компанії "Укрнафтопродукт", 79,54% Надвірнянського лісокомбінату і 100% акцій Конотопського заводу з ремонту дизель-поїздів.

Крім того, у червні планується оголосити конкурси із продажу 50% ВАТ "Науково-виробнича фірма "Луганські акумулятори".

Реклама:

У липні повинен бути оголошений аукціон з продажу 100% ВАТ "Феодосійська суднобудівна компанія "Море".

У вересні ФДМ планує оголосити конкурс із продажу 94,9% Української державної акціонерної холдингової компанії "Укрпапірпром", по 25% тернопільського об'єднання "Текстерно" і Херсонського бавовняного комбінату.

Крім цього, у листопаді планується оголосити конкурс з продажу 91,595% виробника фотоматеріалів ВАТ "Акціонерна компанія "Свема" (91,595%), в грудні - 100% ВАТ "Київський мотоциклетний завод".

У цілому перелік містить 144 позиції.

При цьому оголошені до продажу держпакети у "Дніпроенерго", "Західенерго" "Київенерго", "Крименерго", "Вінницяобленерго", "Дніпрообленерго", "Закарпаттяобленерго", "Донецькобленерго", "Тернопільобленерго" і "Чернівціобленерго" в ньому відсутні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: