В UEFA стартувала лотерея на Євро-2012

Вівторок, 19 квітня 2011, 13:30

В UEFA стартувала лотерея для визначення вболівальників, які отримають право на викуп квитків на матчі Євро-2012.

Як відомо, розіграш євротікетів відбудеться за зачиненими дверима в штаб-квартирі футбольного союзу. З 1 по 31 березня в UEFA надійшло майже 12 мільйонів замовлень на квитки Євро. В середньому конкурс складе двадцять до одного, передає Інформаційний центр "Україна-2012". 

"За присутності нотаріуса лотерею проводить спеціальна комп'ютерна програма. Лотерея буде тривати до 22-го квітня включно. Про її результати UEFA повідомить кожного вболівальника, який зробив замовлення на перепустки", - повідомили в МОК. 

"Оскільки мова йде про замовлення на різні поєдинки і квитки різної цінової категорії, загалом буде проведено лотереї на кожен з 31 матчів по кожній з трьох категорій окремо. "Тобто буде проведено 93 лотереї", - зазначили в МОК. 

До кінця місяця інформацію на поштову скриньку отримають усі кандидати, які зареєструвались на офіційному сайті UEFA і зробили замовлення.

Реклама:

Готуючи до продажу близько 1,4 мільйони квитків, УЄФА наголошує, що розраховує на 95%-у відвідуваність матчів. Якщо від загальної кількості відняти такі категорії, як сім'я UEFA, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде тільки 41%, тобто 500 тисяс квитків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!