ДПА безкоштовно навчить адмініструвати податок на прибуток

Понеділок, 18 квітня 2011, 19:58

Державна податкова служба проведе в регіонах України 500 навчальних семінарів для платників податків щодо роз'яснення нових правил адміністрування податку на прибуток. 

Про це під час робочої наради з підрозділами масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян повідомив заступник голови ДПС України Олександр Клименко, передає агентство "ЛігаБізнесІнформ". 

Як повідомляє прес-служба відомства, він підкреслив, що такі семінари будуть безкоштовними для учасників. Надавати консультації та проводити навчання будуть співробітники центрального апарату Державної податкової служби і співробітники регіональних підрозділів. 

"Ми зацікавлені у поліпшенні якості обслуговування платників та налагодженні партнерських відносин. Наша мета - уникнути суперечок і непорозумінь при адмініструванні податку на прибуток і при прийнятті звітності", - зазначив Клименко. 

Семінарська кампанія щодо особливостей адміністрування податку на прибуток в умовах дії Податкового кодексу буде проведена спільно з Міністерством фінансів та Державним навчально-науковим закладом "Академія фінансового управління". 

Зокрема, вже найближчим часом заплановано проведення 4 кущових семінарів для платників податків у найбільших містах України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!