ДУС витратить майже 1 мільйон гривень на готелі

Понеділок, 18 квітня 2011, 18:15 -

Державне управління справами витратить 900 тисяч гривень на розмiщення голів держав та iноземних делегацiй у трьох київських готелях.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Відтак, ДУС скористається послугами ТОВ "Готель Менеджмент", яке розмiстить голів держав та офiцiйні делегацiї у готелi InterContinental Kyiv на вул. Велика Житомирська, 2а. Вартість послуг - 400 тисяч гривень.

"У 2010 році, як правило, глави іноземних держав та офіційних делегацій розміщувались у готелі InterContinental Kyiv. Готель розташований у центральній частині міста Києва, що сприяє створенню необхідних умов для проведення заходу. Товариство має досвід прийому вищих посадових осіб іноземних держав", - йдеться в обґрунтуванні.

Реклама:

Відповідно до повідомлення, розміщеному в системi розкриття iнформацiї про тендернi закупiвлi, ДУС планує також скористатися аналогічними послугами готельного комплексу "Нацiональний" на вул.Липська, 5. Запланованi витрати в 400 тисяч гривень.

Окрім цього, Держуправсправами також планує направити 100 тисяч гривень на розмiщення супроводжуючих осiб офiцiйних делегацiй в готелi "Днiпро" на вул. Хрещатик, 1/2.

Як відомо, саме в готелі InterContinental Kyiv вже кілька років поспіль в дні виборів розміщувався прес-центр Партії регіонів.

InterContinental Kyiv збудувала фірма бізнесмена Леоніда Юрушева "Ярославів вал". У вересні 2010 року ТОВ "Готель Менеджмент" перейшла у власність компанії "Ріналдо файненс корп." з Віргінських островів.

В центральній частині Києва є ще три п'ятизіркові готелі - Hyatt Regency Kiev, Premier Palace та "Опера".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: