"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Тимошенко дорікають Ющенку за лижі

Понеділок, 18 квітня 2011, 11:28 -

Екс-президенту Віктору Ющенку ніхто не заважав під час "газової кризи" 2009 року особисто злітати до Москви та проявити свій талант державного діяча в переговорах із керівництвом Російської Федерації про меншу ціну на імпортний газ для України.

Так у прес-службі "БЮТ-Батьківщини" прокоментували чергові критичні висловлювання екс-президента з приводу укладання газових угод дворічної давнини.

"Замість цього, Ющенко, як відомо, 31 грудня 2008 року відкликав українську делегацію із Москви, а сам відправився в Гуту кататися на лижах. Надалі Ющенко всупереч Конституції, яка покладала саме на президента вирішення ключових зовнішньополітичних та економічних проблем - взагалі цілковито усунувся від газових переговорів із Росією, та зайняв зручне місце спостерігача в ложі для глядачів", - зазначається у повідомленні.

"Врешті решт, ідеться про того самого Ющенка, якого колишній глава "Нафтогазу" Олег Дубина назвав прямим винуватцем того, що Україна не отримала більш вигідної ціни на газ від Росії", - наголошують у "БЮТ-Батьківщині".

Реклама:

Прес-служба нагадує також, що в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня" від 6 березня 2010 року Дубина сказав: "Усе можна було підписати 30 грудня 2008 року, якби не, скажімо так, гра Ющенка з "РосУкрЕнерго".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: