Азаров і Медведєв домовилися, про що говоритимуть у Києві

П'ятниця, 15 квітня 2011, 10:43

Прем'єр-міністр України Микола Азаров і президент Російської Федерації Дмитро Медведєв в ході зустрічі в рамках Боаоського азіатського форуму в Китаї обговорили існуючі проблеми у відносинах двох країн і визначили теми, які можуть обговорюватися під час майбутнього візиту Медведєва до Києва.

Про це заявив Азаров на прес-конференції у Китаї в четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Очікується приїзд Дмитра Анатолійовича Медведєва в Україну. Він відбудеться найближчим часом, він матиме переговори з нашим президентом ... У нас відбувся загальний обмін думками, які між нашими країнами є проблеми і як ми їх будемо вирішувати. У всякому разі, Дмитро Анатолійович висловив побажання вирішувати ці проблеми, вирішувати з позицій, перш за все, добросусідських дружніх відносин", - сказав він.

При цьому глава українського уряду уточнив, що зустріч з президентом Російської Федерації в нього відбулася днем раніше - у середу.

Реклама:

Як повідомлялося, Медведєв у 20-х числах квітня має намір приїхати до Києва на роковини Чорнобильської катастрофи та зустрінеться в Києві з лідерами України і Білорусі Віктором Януковичем і Олександром Лукашенком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: