Лотерея квитків на Євро-2012 відбудеться в 93 етапи

Середа, 9 березня 2011, 11:14

Лотерея UEFA, яка визначить щасливчиків, що отримають право на викуп квитків на матчі Євро-2012, відбудеться в 93 етапи і на додачу в закритому режимі.

Про це заявив директор департаменту з планування та продажу квитків UEFA Педро Корреа, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

"Після завершення етапу замовлення квитків - 31 березня, настане період сортування та обробки інформації. Кількість замовлених перепусток свідчить про те, що бажаючих їх придбати в кілька разів перевищує кількість самих білетів. Тому право на купівлю буде визначено шляхом  комп'ютерної лотереї. Але оскільки мова йде про замовлення на різні поєдинки і квитки різної цінової категорії, фактично будуть проведені лотереї на кожен з 31 матчів, на додачу по кожній з трьох категорій окремо. Тобто відбудеться загалом 93 лотереї", - пояснив Корреа.

За його словами, ця процедура відбудеться у Швейцарії в присутності нотаріуса, водночас відкритої трансляції UEFA не передбачає.

Реклама:

 Не називає і точної дати проведення розіграшу квитків - відомо, що він відбудеться орієнтовно в другій половині квітня цього року. Наголошується, що лотереї відбудуться чесно і прозоро.

Тоді й визначаться щасливі власники квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Загалом, готуючи до продажу близько 1,4 млн. квитків, UEFA наголошує, що розраховує на 95% відвідуваність матчів.

Якщо від загальної маси відняти такі категорії, як сім'я UEFA, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде лише 41% - тобто 500 тисяч квитків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!