Костусєв наказав розібратися із "Привозом"

Неділя, 6 березня 2011, 10:51

Одеський міський голова Олексій Костусєв підписав розпорядження "Про врегулювання ситуації, що склалася навколо ринку "Привоз".

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на офіційний сайт Одеси.

Згідно із повідомленням, до виконавчого комітету міськради та його структурних підрозділів надходять численні скарги працюючих на ринку "Привоз".

"З метою повного і всебічного розгляду та вирішення ситуації, що склалася, задоволення інтересів підприємців, які здійснюють господарську діяльність на ринку "Привоз" і запобігання звернень із позовами до суду Одеський міський голова підписав розпорядження №127-01р від 04.03.2011 "Про врегулювання ситуації, що склалася навколо ринку "Привоз", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Управлінню розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради доручено вжити заходів щодо вирішення питань, викладених у скаргах підприємців ринку "Привоз", що залишилися без торгових місць.

Також Костусєв зобов'язав КП "Ринок Привоз" і департамент комунальної власності Одеської міської ради забезпечити задовільний стан всіх інженерних мереж ринку "Привоз", включаючи зливну каналізацію.

Управлінню розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради доручено в термін до 1 червня 2011 року забезпечити винесення на розгляд сесії проекту рішення Одеської міської ради "Про затвердження Правил торгівлі на ринках у новій редакції".

Контроль виконання даного розпорядження покладено на першого заступника міського голови Сергія Черненко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: