Львівські підприємці скаржаться, що їх "душать" податківці

Субота, 5 березня 2011, 12:23

Представники малого і середнього бізнесу Львівщини скаржаться на посилення тиску податкових органів.

Про це йдеться у зверненні підприємців до Львівської облради, повідомляє прес-служба облради.

У своєму зверненні підприємці зазначають, що протягом останнього часу значно посилився тиск податкових органів на малий та середній бізнес Львівщини.

За їхніми словами, це стосується тисяч підприємців та підприємств Львівщини.

Реклама:

Зокрема, як пишуть підприємці, звичними та постійними стали перевищення службових повноважень, втручання в господарську діяльність підприємств, незаконні, безпідставні вимоги та висновки податківців при проведенні перевірок та ін.

Підприємці наголошують, що така практика значно погіршує бізнес-клімат регіону, унеможливлює надходження інвестицій в регіон, заганяє підприємців у тінь, зменшує надходження в бюджети, зокрема місцеві.

"Методи, якими сьогодні діють податкові органи на Львівщині, аналогічні методам часів Медведчука - Кучми. Підприємців залякують, їх бізнес знищують", - йдеться у зверненні.

За результатами розгляду звернення в облраді вирішили скликати постійну комісію з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської облради, на якій заслухати представників ДПА у Львівській області.

На засіданні комісії буде запрошено як керівництво ДПА Львівської області, так і представників малого та середнього бізнесу.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!