Уряд у середу візьметься за проблемні банки

Середа, 30 березня 2011, 09:10

Кабінет міністрів на черговому засіданні в середу розгляне переведення Родовід Банком зобов'язань перед фізичними особами за внесками і активами Державному Ощадному банку.

Про це сказано на порядку денному засідання уряду, повідомляє агентство "Українські новини".

Кабмін також розгляне питання додаткової капіталізації Укргазбанку.

Крім того, міністр фінансів Федір Ярошенко запропонує на розгляд членів уряду проект основних напрямків бюджетної політики на 2012 рік.

Реклама:

Перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв доповість про виконання центральними органами виконавчої влади рішення уряду про надання платних адміністративних послуг.

У свою чергу перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Вадим Копилов розповість про перелік виставок і ярмарків зі статусом міжнародних і національних, які будуть проводитися в Україні в 2011 році, а також про правила торгівлі в розстрочку.

Як повідомлялося, 15 березня президент Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів і Національному банку якнайшвидше розпочати виплати вкладникам Родовід Банку.

99,97% акцій публічного акціонерного товариства Родовід Банк належать державі внаслідок рекапіталізації банку, здійсненої в середині 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: