Банкіри: 2011 рік стане періодом інтенсивного кредитування середнього та малого бізнесу ®

Вівторок, 29 березня 2011, 13:15 -

Банкіри вважають, що 2011 рік стане періодом інтенсивного кредитування середнього та малого бізнесу.

Про це йшлося 22 березня в прес-центрі УкрСиббанку BNP Paribas Group.

"2011 стане періодом інтенсивного кредитування середнього та малого бізнесу. Відсутність різких стрибків валюти, стабілізація ринку позначилися на активності СМБ. Разом з тим, для його повноцінного розвитку необхідні інвестиції", - зазначив заступник голови правління банку Франсуа Бенароя.

Він додав, що в цьому сегменті УкрСиббанк вже активізує кредитування середнього й малого бізнесу, та рефінансує валютні кредити в гривню. 

Реклама:

"УкрСиббанк обслуговує 55 тисяч компаній середнього та малого бізнесу і більше 200 тисяч приватних підприємців, а це понад 5% всіх компаній СМБ України", - підкреслив заступник голови правління УкрСиббанк BNP Paribas Group

Податковий кодекс, який набув чинності у січні 2011 року, суттєво вплинув на умови ведення бізнесу, особливо це позначилося на середньому та малому бізнесові.

Зміна законодавства може викликати тенденцію перереєстрації приватних підприємців в юридичні особи.

"Ми розуміємо, наскільки важлива підтримка бізнесу саме зараз, коли він цього гостро потребує. У зв'язку з цим, зараз у банку діє акція для підприємців і юридичних осіб. Клієнти, які відкрили поточний рахунок за тарифом "Економ" або "Безлімітний", три місяці не оплачують комісію за обслуговування рахунку", - додав заступник начальника Департаменту роздрібних продажів УкрСиббанк BNP Paribas Group Андрій Кашперук.

Окрім цієї програми лояльності, всім клієнтам в УкрСиббанку безкоштовно підключають систему віддаленого доступу StarAccess (інтернет-банкінг).

Щомісячна плата за використання системи також відсутня.

StarAccess дозволяє в будь-який час доби здійснювати платежі, поповнювати депозити і оплачувати кредити, переглядати інформацію про стан рахунків і формувати виписки у віртуальному відділенні банку самостійно на сайті http://www.my.ukrsibbank.com/, не виходячи з будинку або офісу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: