"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ФДМ і Брянський машзавод підписали акт прийому-передачі акцій "Луганськтепловозу"

Понеділок, 28 березня 2011, 12:55

Фонд державного майна і російське ЗАТ "Керуюча компанія "Брянський машинобудівний завод", яке входить до "Трансмашхолдингу", підписали акт прийому-передачі пакета 76% акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу ФДМ.

Про підписання цього акту Фонд держмайна поінформував компанію-реєстратора ВАТ "ХК "Луганськтепловоз", яка має внести відповідні зміни до реєстру ВАТ, зарахувавши акціонером 76% акцій ЗАТ "КК "Брянський машзавод".

"Про зміни в реєстрі ФДМ повідомить відразу після отримання інформації від реєстратора", - наголошується в повідомленні.

Реклама:

Як повідомлялося, договір купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" був підписаний між ФДМ і ЗАТ "КК "Брянський машзавод" ще 29 червня 2010 року.

Постановою Господарського суду Києва 21 березня затверджено мирову угоду, в рамках якої на виконання розпорядження уряду російський інвестор отримує 76% "Луганськтепловозу", а сторони звільняються від взаємних грошових вимог.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, дизель- і електропоїзди, трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту.

Основні замовники - "Укрзалізниця" і Російські залізниці.

"Трансмашхолдинг" - найбільший у РФ виробник рухомого складу для залізниці та метро.

Підприємства ТМХ розташовані в Санкт-Петербурзі, Брянську, Пензі, Московської, Ростовській і Тверській областях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: