Азаров пояснив, чому затягується початок пенсійної реформи

Четвер, 24 березня 2011, 18:27

Проведенню пенсійної реформи альтернативи немає.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи у четвер перед учасниками шостого з'їзду Федерації профспілок, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Альтернативи немає і виходу іншого немає. Нам обов'язково треба проводити пенсійну реформу. Не ми її проведемо - тоді інші проведуть, але з набагато більшими труднощами, з набагато більшими втратами. Наша з вами спільне завдання - відпрацювати цю реформу так, щоб кожен громадянин її зрозумів ", - підкреслив Азаров.

Прем'єр додав, що після консультацій з президентом Віктором Януковичем прийнято рішення не виносити проект пенсійної реформи на розгляд парламенту, а продовжити її всебічне громадське обговорення.

Реклама:

"Ми її відклали не тому, що чогось боїмося. Ми хочемо провести її, маючи підтримку людей, обов'язково маючи підтримку людей", - підкреслив Азаров.

Він додав, що уряд розраховує на те, що, зокрема, молодь підтримає проведення пенсійної реформи, "оскільки це її майбутнє".

Як повідомлялося, раніше президент Віктор Янукович доручив провести більш якісну роз'яснювальну роботу щодо змісту та цілей пенсійної реформи в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!