"Газ України" відключила Одесу від газопостачання

Четвер, 24 березня 2011, 12:47
Минулої ночі, коли температура повітря в Одесі становила 4 градуси тепла, фахівці ДК "Газ України" відключили будинки жителів міста від газопостачання, мотивуючи це заборгованістю населення за енергоносії у розмірі понад 262 мільйона гривень.

Коментуючи відключення будинків від теплопостачання, виконувач обов'язків віце-мера Одеси з ПЕК Микола Рубла заявив: "Населення заборговувало тепловикам понад 200 мільйонів гривень. І приблизно таку ж суму їм винна держава - у якості компенсації різниці в тарифах. При цьому, два підприємства "Теплопостачання міста Одеси" і "Одеська ТЕЦ" заборговували ДК "Газ України" близько 300 мільйонів гривень", інформує УНІАН.

У свою чергу, представники ДК "Газ України", які прибули напередодні в Одессу, зазначають, що населення в цілому сумлінно і своєчасно оплачує вартість спожитих комунальних послуг, у тому числі теплової енергії, проте, сплачені ними кошти своєчасно в компанію не надходять.

Зокрема, комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" на 21 березня заборгувало 187 мільйонів гривень - 45%, а "Одеська ТЕЦ" - 78 мільйонів гривень - 35%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: