Підприємці обіцяють заблокувати Адміністрацію президента

Четвер, 24 березня 2011, 10:29

У п'ятницю, 25 березня, активісти Коаліції учасників помаранчевої революції планують зустріти у Києві колону учасників автопробігу "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!" та заблокувати машинами адміністрацію президента.

Про це повідомляє прес-служба КУПР.

Автопробіг, ініційований Асамблеєю громадських організацій малого і середнього бізнесу України, стартував у понеділок, 21 березня. Однак, як повідомлялося, з 90 учасників "автомайдана" до Києва попрямувало тільки 10 машин.

КУПР є одним з організаторів "Підприємницького Майдану", який протестував проти нового Податкового кодексу.

Реклама:

Планується, що колони протестуючих, до яких приєднаються представники практично всіх ринків столиці, зустрінуться на Європейській площі, де пройде Всеукраїнська акція протесту, після чого учасники мітингу через Майдан Незалежності рушать до Адміністрації президента і заблокують її машинами, які брали участь у автопробігу.

Підприємці вимагатимуть від влади скасувати введення в дію Податкового кодексу, а також висловлять своє ставлення до Пенсійного, Трудового, Житлового кодексів, вимагатимуть відставки прем'єра Миколи Азарова, глави МВС Анатолія Могильова, міністра освіти та науки Дмитра Табачника та віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!