"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Аеропорт "Жуляни" скасував тендери на реконструкцію

Понеділок, 21 березня 2011, 18:11

Комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт "Київ" ("Жуляни") скасувало тендери на реконструкцію діючого пасажирського терміналу та зовнішніх інженерних мереж.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на оголошення аеропорту в системі розкриття інформації про державні закупівлі.

Згідно із повідомленням, рішення про скасування торгів ухвалене у зв'язку з тим, що до оцінки були допущені пропозиції "менш ніж двох учасників".

Як повідомлялося, аеропорт "Жуляни" скасував оголошені у вересні 2010 року тендери на реконструкцію аеровокзалу та зовнішніх інженерних мереж через брак фінансування для завершення проектних робіт, а потім оголосив повторні в кінці січня 2011 року.

Реклама:

Пізніше підприємство перенесло розкриття заявок з 25 лютого на 11 березня. За підсумками розкриття заявок аеропорт отримав пропозиції від двох компаній.

КП "Міжнародний аеропорт "Київ" займає територію площею 265 га, має одну злітно-посадкову смугу довжиною 2160 м, шириною 49 м і термінал з пропускною здатністю 180 пасажирів на годину.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: