Колесніков: на Олімпіаді-2022 ніяких "безтендерів" не буде

Понеділок, 21 березня 2011, 14:23

Кабінет міністрів планує побудувати ковзанярський центр у Львові.

Про це журналістам повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, передає "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Я думаю, нам нічого не заважає у другій половині 2012 року приступити до будівництва ковзанярського центру у Львові", - сказав він.

За словами Колесникова, це будівництво буде проводитися в рамках підготовки до подачі заявки на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Реклама:

Він знову назвав реальними шанси України отримати право на проведення зимової Олімпіади, проте підкреслив, що до підготовки до неї необхідно розпочати вже після закінчення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"З точки зору підготовки я хотів би, щоб ми не вели кілька незакінчених процесів, потрібно закінчити Євро-2012, тим більше з Олімпіадою, ніякої пожежі не буде, ніяких "безтендерів», "будівництв за будь-яку ціну", - сказав Колесніков.

Він підкреслив, що необхідно активно розвивати зимові види спорту, оскільки без успішних виступів у них шанси на проведення Олімпіади зменшуються.

Україна має намір претендувати на право проведення зимової Олімпіади-2022, при цьому Львів розглядається як місто, яке буде її приймати.

1 грудня 2010 уряд створив організаційний комітет з підготовки та супроводу заявки в Міжнародний олімпійський комітет на отримання права проведення в України у 2022 році зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!