Клюєв у Брюсселі поговорить про асоціацію

Середа, 2 березня 2011, 09:16

Перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв в середу у Брюсселі проведе переговори з питання підготовки Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, включаючи створення зони вільної торгівлі, а також активізацію діалогу про введення безвізового режиму.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби політика.

Згідно із повідомленням, в рамках одноденного візиту Клюєв проведе зустрічі з віце-президентом Європейської комісії з питань конкуренції Хоакіном Алмунія, членом Єврокомісії з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле, членом Єврокомісії з питань торгівлі Карлом де Гухтом, членом Єврокомісії з питань сільського господарства та розвитку сільської місцевості Дачіаном Чолош.

"Основні теми - питання переговорного процесу щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, включаючи створення зони вільної торгівлі, активізація діалогу про введення безвізового режиму", - зазначено в повідомленні.

Реклама:

Планується також підписання Меморандуму про взаєморозуміння між урядом України і Європейською комісією щодо Національної індикативної програми допомоги ЄС для України на 2011-2013 роки в рамках європейського інструменту сусідства та партнерства.

Документ відображає індикативні пріоритети допомоги ЄС Україні на 2011-2013 роки.

Також заплановані зустрічі Клюєва із представниками європейських бізнес-асоціацій та Європарламенту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!