"Регіонали" в топ-200 найбагатших, бо економіка відновлюється – Єфремов

Субота, 19 березня 2011, 17:06

Той факт, що 16 депутатів-регіоналів потрапили в Топ-200 найбагатших українців, у Партії регіонів розцінюють як відновлення економіки після кризи.

Про це повідомив журналістами лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, інформує "ЛІГАБізнесінформ".

Єфремов підкреслив: "Наскільки я розумію, "Фокус" у своїх публікаціях відновив той рейтинг, який був у 2008 році, коли 21 людина з України увійшла до цього списку. Я це оцінюю таким чином, що у нас починається відновлення економіки післякризової, тому що, як правило, ті суми, які вказуються, - це не гроші, які є у людей, а їх власність. І якщо ця власність вже проіндексована на ту ж саму суму, і вона відновлена, усе це позитивно говорить про розвиток економіки нашої держави... Мене це радує".

Нагадаємо, згідно з рейтингом тижневика, кількість доларових мільйонерів в Україні збільшилася з 8-ми в минулому році до 21-го в нинішньому.

Реклама:

Загальні статки  21 мільярдера оцінюється майже в 58 мільярдів доларів. Коли видання вперше оцінювало активи найбагатших українців, їх сотня "важила" 70 мільярдів доларів.

Для порівняння, видаткова частина Держбюджету-2011 становить 321,92 мільярда гривень, або 40 мільярдів доларів.

Раніше 10 березня впливовий американський журнал Forbes нарахував в Україні лише 8 мільярдерів на чолі з Рінатом Ахметовим.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error
Підпишіться на наші повідомлення!