"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Бродському нарешті дозволили розрахуватися із Пенсійним фондом

П'ятниця, 18 березня 2011, 11:37

Урядовий уповноважений з дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський погасив заборгованість Черкаського деревообробного комбінату перед Пенсійним фондом.

Про це він пише у у своєму блозі в LiveJournal.

"Як і обіцяв, викладаю підтвердження про сплату боргу до Пенсійного фонду по Черкаському деревообробному комбінату", - написав Бродський.

"Я готовий був його погасити відразу, але щоб зробити все в рамках закону, знадобився деякий час. Тільки нещодавно нам дозволили оплатити борг підприємства до Пенсійного фонду, не чекаючи реалізації майна в процесі банкрутства", - пояснив він.

Реклама:

Як повідомлялося, Черкаський деревообробний комбінат, яким володіє голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, заборгував Пенсійному фонду 2,529 млн. гривень.

Підприємство не платило внесків до ПФ з серпня 2008 року і потрапило до списку найбільших боржників у Черкасах.

Бродський пообіцяв погасити борги Черкаського деревообробного комбінату "за першої можливості".

"Я такий же, як усі. Знаходжуся в системі таких самих платежів. Банкрутство підприємства відбулося 2 роки тому через фінансову кризу. Світ перестав купувати ДСП. Підприємство перебуває на стадії ліквідації. Як тільки його майно буде продане, перші гроші отримає Пенсійний фонд", - сказав він у коментарі телеканалу ТВі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: