"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Через арешт рахунків "Днiпрогаз" призупинив оплату газу i виплату зарплат

П'ятниця, 18 березня 2011, 08:58

ТОВ "Днiпрогаз" призупинило оплату за газ ДК "Газ Україна" та виплату заробiтної плати спiвробiтникам через арешт усiх рахункiв компанії.

Про це заявила представниця "Днiпрогазу" пiд час засiдання Нацiональної комiсiї з регулювання електроенергетики в Києвi в четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Зарплати не платимо, нiчого не платимо. Рiвень оплати за газ - 5%. Не платимо "Газу України" i "Укртрансгазу", - сказала вона.

За словами представниці "Днiпрогазу", господарський суд Днiпропетровської областi 13 сiчня 2011 року заарештував усі без винятку рахунки компанiї.

Реклама:

"Це сталося через стягнення з "Днiпрогазу" 96 млн. гривень як компенсацiї за збитки вiд вибуху газу, який стався кілька років тому в Днiпропетровську", - уточнила вона, додавши, що "Днiпрогаз" подав касацiйну скаргу на рiшення суду.

Як відомо, 13 жовтня 2007 року в Днiпропетровську в десятиповерховому житловому будинку стався вибух природного газу, внаслiдок якого загинули 23 людини, зокрема семеро дiтей.

Житловий будинок був зруйнований, розташованi поблизу будинки i споруди - пошкодженi.

На лавi пiдсудних опинилися троє представникiв ВАТ "Днiпрогаз" - генеральний директор, його перший заступник i головний iнженер.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!