"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Заступнику губернатора хочуть купити машину за 250 бюджетних тисяч?

Середа, 16 березня 2011, 14:15

Житомирська держадміністрація має намір купити нову машину для нового заступника губернатора Віктора Куницького за 250 тис. гривень.

Про це Житомир.info заявив депутат облради Віталій Француз.

"Куницький в партійній ієрархії Житомирської обласної організації Партії регіонів є першим заступником губернатора-регіонала Рижука, тому йому потрібно їздити на машині не нижчій, ніж на Skoda Superb. Саме на такі машини прем'єр Азаров збирався пересадити свій Кабмін. При цьому є постанова Кабміну, за якою держадміністрації можуть купувати транспорт не дорожче 60 тис. гривень - "Ланос", наприклад, або "Жигулі". А з бюджету збираються виділити 250 тис. гривень", - сказав він.

За його словами, щоб не порушувати постанову, передбачається виділити гроші за програмою підтримки для комунального підприємства управління адмінбудинків: "за тією ж схемою, за якою минулого року купували "Тойоту Камрі" майже за півмільйона гривень для губернатора області Сергія Рижука".

Реклама:

До програми підтримки також включили заміну освітлення в сесійній залі, і 126 тисяч гривень на покриття збитків цього комунального підприємства, на заміну вікон в окремих кабінетах - 200 тисяч.

Видання також пише, що новообраний мер Житомира Володимир Дебой пішов з посту заступника губернатора, забравши з собою свою службову "Шкоду" з фірмовими номерами 007.

"Тепер вона віддана в оренду мерії і продовжує служити засобом пересування Володимиру Михайловичу. Ось тому новому чиновнику просто нема на чому їздити", - пише сайт.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!