Азаров покарав двох луганських чиновників за "хлібну кризу"

Понеділок, 14 березня 2011, 11:57 -

Кабінет міністрів України розпорядився притягнути до відповідальності двох чиновників Луганської облдержадміністрації через нестачу хліба в містах області.

Про це ідеться в урядовому розпорядженні №185-р від 11 березня.

Цим документом Кабінет міністрів доручив голові Луганської ОДА Володимиру Пристюку звільнити від займаних посад начальника Головного управління агропромислового розвитку ОДА Сергія Хворостяненка і начальника Головного управління економіки ОДА Ігоря Агібалова і поінформувати Кабмін до 17 березня 2011 року.

Відповідне доручення дано через неприйняття належних заходів щодо забезпечення борошном хлібопекарських підприємств і наявності в торговельній мережі міст Антрацита та Свердловська Луганської області сортів хліба, що користується високим споживчим попитом в регіоні.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що місто Свердловськ в Луганській області залишився без хліба.

7 березня голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк заявив, що в регіоні немає проблем ні з борошном, ні з випічкою хліба.

Ситуація із забезпеченням населення Луганської області хлібом перебуває під його особистим контролем.

Водночас, Пристюк визнав, що дефіцит хліба все ж таки мав місце.

У свою чергу сьогодні міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк заявив, що Луганської області було надано достатню кількість зерна для виробництва хліба.

Пізніше прес-служба прокуратури Луганської області повідомила, що "за безпідставну зупинку свого структурного підрозділу Свердловського хлібокомбінату затриманий голова правління ВАТ "Коровай" Василь Рудой.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: