"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Попова розповіли, де купити дешеву муку і гречку

Субота, 12 березня 2011, 10:11

У столиці немає дефіциту борошна та гречаної крупи.

За повідомленням Головного управління внутрішньої торгівлі КМДА, для задоволення попиту ВАТ "Київмлин" щодоби додатково передає у продовольчу мережу близько 80 тонн муки.

"Також у кожному районі визначено два ринки та два магазини, де продається гречана крупа та борошно за рекомендованою ціною: гречана крупа - 18,99 гривні, борошно - 3-4,5 гривні за кілограм, залежно від ґатунку. На трьох комунальних ринках Києва - "Володимирському", "Житньому" та "Бессарабському" - ці продукти також постійно наявні за рекомендованою ціною", повідомляє прес-служба мерії.

Крім того, наголосили в КМДА, щотижня у столиці проводяться сільськогосподарські ярмарки, де продовольчу продукцію можна придбати на 10-15% дешевше, ніж у торговельній мережі міста.

Реклама:

Так, 12 березня такі ярмарки пройдуть у Голосіївському районі на вул. Новопирогівській, 25, у Дарницькому - на просп. П. Григоренка, 32-д, у Деснянському - на вул. Сабурова, у Дніпровському - на Русанівському бульварі, в Оболонському - на просп. Оболонському, 23-43.

У Печерському районі ярмаркуватимуть на вул. Червоноармійській, у Подільському - на просп. Правди, 5-11, у Святошинському - на вул. Семашко, у Солом'янському - вул. Козицького та у Шевченківському - на вул. В. Василевської, 1-17.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!