Севастополь отримав 6,5 мільйона від Росії

Субота, 12 березня 2011, 09:54

До бюджету міста Севастополя "повернулися" 6,5 млн. гривень, передбачені за лінією участі РФ у соціально-економічному розвитку міста, що надходили в місто уперше напередодні 2011 року, як останній за 2010 рік транш, але які так і не були освоєні.

Про це заявив депутат міськради, член постійної комісії міськради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного, інвестиційного розвитку міста та регуляторної політики Сергій Шестов у прямому ефірі місцевого телеканалу "Севастополь", повідомляє агентство "УНІАН".

"Ці гроші були зараховані до міської казни в самому кінці грудня, але через неможливість їх миттєвого освоєння до 31 грудня, буквально перед Новим роком, вони були повернені до державного бюджету. І ось сьогодні ми ці гроші знову отримали. Це 6 млн. 534 тис. гривень", - сказав Шестов.

За словами депутата, ці кошти підуть на соціально значущі об`єкти: газифікацію селища Кача, на котельну в Качі, на облаштування полігону твердих побутових відходів у Первомайській балці, на резервне електропостачання міськлікарні №1, на школу в бухті Козачій, де живуть сім`ї військовослужбовців частини морської піхоти, і на завершення розробки детального плану забудови території бухти Козачої.

Реклама:

Як відомо, відповідно до міжурядової угоди про участь РФ у соціально-економічному розвитку Севастополя та інших місць базування ЧФ РФ на території України, в 2010 році до бюджету Севастополя повинні були надійти від Росії 38,3 млн. гривень.

Передбачається, що в 2011 році за цією лінією місто отримає 41,242 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: