США включили київську "Петрівку" до переліку піратських ринків

Вівторок, 1 березня 2011, 19:44

Міністерство торгівлі США включило київський ринок "Петрівка" до числа 17 піратських ринків з продажу контрафактної продукції, що завдають найбільшої шкоди інтелектуальним прав у світі.

Згідно з оприлюдненим у вівторок переліком, компанію "Петрівці" склав Савеловський ринок у Москві, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

До списку також увійшли ринки в Китаї, Еквадорі і Парагваї, Мексиці, Аргентині і Колумбії, Індонезії та Філіппінах, Пакистані та Таїланді.

У документі говориться, що на відкритому ринку "Петрівка" понад 300 точок з продажу піратських товарів, включаючи музику, фільми, ігри та програмне забезпечення.

Реклама:

Крім того, в список піратських ринків в інтернеті Мінторгівлі США включило також торрент трекером Demonoid з хостингом в Україні.

За даними відомства, цей ресурс за обсягом трафіку входить до числа трьохсот найбільших в США і шестисот найбільших - у світі.

За цими показниками він поступається російському торренту Rutracker, який у світі входить до числа трьохсот найбільших по трафіку, а в Росії є одним з 15 найбільш відвідуваних сайтів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!