"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міноборони купило непридатні для життя квартири на 54 мільйони

Вівторок, 1 березня 2011, 17:11 -

Міністерство оборони потратило 54 млн. гривень на квартири у Феодосії та смт. Щебетівка, які не відповідають санітарним і технічним нормам для житлових приміщень.

"Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури проведено перевірку додержання вимог законодавства під час закупівлі за державні кошти житла для військовослужбовців у Феодосії та смт Щебетівка", - повідомляє Генпрокуратура.

Згідно з повідомленням, установлено, що внаслідок зловживання службовими особами Кримського управління капітального будівництва Міністерства оборони України своїм службовим становищем в інтересах приватного товариства протягом 2008-2010 років оборонним відомством було витрачено близько 54 млн. гривень на закупівлю 190 квартир та оформлено на них в органах технічної інвентаризації право власності за державою в особі Міністерства оборони.

"Проте зазначені квартири не можуть бути заселені військовослужбовцями, тому що не відповідають санітарним і технічним нормам для житлових приміщень", - відзначають в прес-службі Генпрокуратури.

Реклама:

За даним фактом 28 лютого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: