Прокуратура завела справу за крісла на "Олімпійському"

Вівторок, 1 березня 2011, 12:58

Прокуратура розслідує кримінальну справу про розтрату державних коштів в особливо великих розмірах службовими особами державного підприємства "Національний спортивний комплекс "Олімпійський". 

Про це пише газета "Дело" із посиланням на свої джерела.

Приводом для розслідування правоохоронного органа стала закупівля національним спорткомплексом "Олімпійський" послуг з демонтажу пластикових сидінь на стадіоні.

Цей договір держпідприємство уклало з компанією "Технолайн Системс" ще в червні 2008 року.

Реклама:

Компанія зобов'язалася демонтувати 83 тисячі пластикових сидінь на секторах стадіону за 249 тис. грн. Через півтора місяці сторони підписали акт виконаних робіт - про демонтаж, навантаження, перевезення пластикових сидінь, а також про звільнення ярусів від сміття, навантаження і вивіз сміття після демонтажу.

Одночасно були перераховані гроші на рахунки компанії-підрядчика. 

Однак, як з'ясувало слідство, роботи з демонтажу пластикових сидінь на секторах держпідприємства "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" проводилися силами і засобами регіональних федерацій футболу, спортивних установ і органів місцевого самоврядування, яким були розподілені пластикові сидіння спортивного комплексу.

"Технолайн Системс" до здійснення демонтажу не мала ніякого відношення. 

Мало того, комерційна фірма, за даними правоохоронного органа, має ознаки фіктивності і за юридичною адресою відсутня.

Під час допиту в прокуратурі директор цього товариства повідомив, що до діяльності "Технолайн Системс" насправді не має ніякого відношення.

Про господарську діяльність фірми, у тому числі про обставини підписання і виконання договору між компанією і НСК "Олімпійський" йому нічого не відомо.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!