"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Родовід Банк відновлює виплати вкладникам

Середа, 9 лютого 2011, 18:14

Родовід Банк із 9 лютого відновлює операції за платіжними картками.

Власники карток проблемної фінустанови зможуть знімати з них кошти і розраховуватися в торгових мережах у межах лімітів, які діяли до 26 січня 2011 року, пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу фінустанови.

"Починаючи з 9 лютого 2011 для виконання зобов'язань перед утримувачами платіжних карт, Родовід Банк відновлює операції з платіжними картками в тих лімітах, які діяли до 26 січня 2011 року. А для вкладників - у збільшених добових обмеженнях - 150 грн. на добу за операціями зі зняття готівкових коштів і 1750 грн. на добу за безготівковими операціями", - ідеться у повідомленні.

Обслуговування платіжних карток, емітованих банком (крім пенсійних платіжних карток), буде здійснюватися в мережі Родовід Банку: у касах, банкоматах фінустанови, а також у торгових точках, в яких встановлені POS-термінали банку.

Реклама:

Як повідомлялося, 26 січня стало відомо, що Родовід Банк припинив видавати 100 гривень на день за вкладами, термін яких закінчився.

Офіційно в банку ситуацію не коментували, але джерело у "Родоводі" підтвердило, що усі виплати припинені, заблоковані були навіть зарплатні картки співробітників.

27 січня представники банку запевнили, що стався технічний збій, виплати відновлять "найближчим часом".

"Тимчасове призупинення роботи банкоматної мережі та операцій із використанням платіжних карток викликане проведенням робіт із метою подальшого збільшення добових обмежень за платіжними картками", - говорилося в повідомленні банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: