Янукович посадить Герман і Льовочкіна в дешеві авто

Середа, 9 лютого 2011, 13:18 -
Чиновників Адміністрації президента обіцяють пересадити на машини економ-класу.

"У 2010 році Державною організацією "Автобаза Державного управління справами" були придбані легкові автомобілі Skoda. Адже це - машини економ-класу, що максимально відповідають критеріям відповідності ціни та якості, вартості технічного обслуговування тощо", - йдеться в повідомлені прес-служби Януковича.

Стосовно автомобілів більш високого класу, зауважує прес-служба, котрі вивільнятимуться у результаті закупівлі та введення в експлуатацію вищезазначеної нової техніки, то вони використовуватимуться для обслуговування делегацій різного рівня.

"А після того, як вичерпають свій ресурс, будуть списані у встановленому порядку", - йдеться в повідомленні.

Реалізація цієї техніки на аукціонах чинним законодавством не передбачена.

Реклама:

В той же час, в Адміністрації кажуть, що рішення про закупівлю нових автомобілів приймалося з урахуванням фізичного та морального старіння значної частини наявної техніки.

Крім того, технічне обслуговування автомобілів з пробігом у 300 тисяч і більше кілометрів є дуже витратним з точки зору економії бюджетних коштів.

"Таким чином, чиновники Адміністрації президента та Державного управління справами, які користуються службовим транспортом, тепер будуть їздити на автомобілях економ-класу", - йдеться в повідомленні.

Також, зазначає прес-служба Януковича, що чиновники мають право користуватися в службових цілях і власним автотранспортом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: