Кабмін замахнувся на ЄДАПС

Середа, 9 лютого 2011, 11:16

Кабінет міністрів на своєму засіданні планує відновити державний контроль над виробництвом захисних знаків і документів суворої звітності.

Відповідний пункт міститься в порядку денному сьогоднішнього засідання уряду, інформує "ДТ. Україна" з посиланням на проект постанови урядую.

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський у понеділок, 7 лютого, звернувся до президента і прем'єр-міністра з проханням прийняти документи, які скасовують обов'язкове застосування голографічного захисту.

Він зазначив, що ці документи вже більше двох місяців лежать у Міністерстві юстиції.

Реклама:

"Оскільки дані документи досі не прийнято, це дало можливість ЄДАПСу отримати замовлення на виготовлення пластикових і паперових бланків документів суворого обліку від МВС майже на 1 млрд. гривень", - заявив Бродський.

Нагадаємо, ще торік стало відомо, що Кабінет міністрів готується відновити державний контроль над виробництвом захисних знаків і документів суворої звітності.

За приблизними підрахунками, вартість документів суворої звітності, захисних знаків та іншої подібної продукції становить близько 8 млрд. гривень на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: