Присяжнюк хоче позбутися посередників на ринку продовольства

Вівторок, 8 лютого 2011, 18:28

Мінагропрод відпрацьовує заходи, які дадуть можливість витіснити недобросовісних посередників між сільгоспвиробником і споживачем.

Про це в ході робочої поїздки в Хмельницьку область повідомив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

Присяжнюк зазначив, що недавно побував на світовій виставці сільського господарства в Німеччині, в якій взяли участь участь 53 міністра сільського господарства з усього світу.

"Єдина проблема, яка турбує і нас, і інших виробників сільськогосподарської продукції - це ті недобросовісні посередники, які з'являються не тільки в нашій країні в ланцюжку від виробника до столу, але і в інших країнах", - цитує міністра його прес-служба.

Реклама:

За дорученням уряду створена спеціальна група, яка вивчає причини значного подорожчання продуктів харчування в окремих регіонах.  

Рагіше Присяжнюк запропонував рекомендувати губернаторам звільнити чиновників обласних адміністрацій, які не впоралися зі зростанням цін на продукти.

Національний банк пов'язує прискорення інфляції в січні до 1% з підвищенням цін на сирі продукти , на гарячу воду та опалення і нафтопродукти.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!