"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Бродський просить Януковича та Азарова зіпсувати життя "ЄДАПСу"

Вівторок, 8 лютого 2011, 13:39

Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський просить президента та прем'єра ухвалити документи, які скасовують обов'язкове застосування голографічного захисту.

Про це він написав у своєму блозі.

"Документи, якими в Україні скасовується обов'язкове застосування голографічного захисту документів і груп товарів, понад два місяці лежать у Мінюсті", - зазначив він.

За словами Бродського, перший документ - це проект указу президента, яким скасовується указ президента від 2000 року про захист документів і товарів голографічними захисними елементами, а другий - постанова Кабміну, що визначає перелік документів і груп товарів, що підлягають захисту голограмами.

Реклама:

"Оскільки дані документи досі не ухвалені, це дало можливість "ЄДАПСу", як повідомляють ЗМІ, отримати замовлення на виготовлення пластикових та паперових бланків документів суворого обліку від МВС майже на мільярд гривень", - заявив він.

"Ніде в світі такого немає. Всі ці бланки будуть продані громадянам України і саме вони заплатять цю суму за документи та пластикові талони. А за моїми даними, їхня собівартість така низька, що навіть говорити про неї смішно", - заявив Бродський.

"Офіційно звертаюсь до президента і прем'єра з проханням звернути увагу на дане питання та ухвалити документи, підготовлені Держкомпідприємництвом та Мін'юстом. Українці не повинні платити "зайве" через угоди, підписані між "ЄДАПСом" та МВС ще під керівництвом Луценка в період президентства Віктора Ющенка", - зазначив він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!