Від "Укртелекому" вимагають дострокового погашення кредиту

Вівторок, 8 лютого 2011, 12:10

Credit Suisse First Boston і Deutsche Bank у зв'язку зі зміною контролю у ВАТ "Укртелеком" зажадали від компанії дострокового погашення 222,22 млн. доларів залишку залученого в 2005 році кредиту на 500 млн. доларів.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно із проспектом емісії серії "L" облігацій "Укртелекому" на 250 млн. гривень, кредитори спочатку вказали дату платежу 17 січня 2011 року, нагадує агентство.

"Товариство провело переговори з цього питання та отримало від агента за кредитним договором лист-повідомлення, згідно з яким черговий транш погашення (близько 56 млн. доларів) має бути сплачений 25 лютого 2011 року, а погашення основної суми боргу було запропоновано перенести на 25 травня 2011 року", - наголошується в документі.

Реклама:

"Укртелеком" повідомляє, що продовжує вести переговори про повернення до попереднього графіку платежів та подальше відтермінування запропонованої дати погашення залишку заборгованості.

Як повідомлялося, Фонд держмайна оголосив конкурс з приватизації 92,79% акцій "Укртелекому" за стартовою ціною 10,5 млрд. гривень у жовтні 2010 року.

На нього була подана лише одна заявка від української "дочки" австрійської консалтингової компанії EPIC - ТОВ "ЕСУ".

У зв'язку з цим була оголошена дооцінка продаваного пакета, підсумки якої повинні бути оголошені в найближчі дні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!