За Держкомрезерв завели ще одну справу

Понеділок, 7 лютого 2011, 15:45

Генпрокуратура порушила справу стосовно гендиректора одного із ЗАТ, який нібито завдав державі збитків на суму понад 41,3 млн. гривень.

Як ідеться у повідомленні прес-служби відомства, справа порушена за матеріалами кримінальної справи за фактом заволодіння товарно-матеріальними цінностями та коштами Держкомрезерву, яка перебуває у провадженні Головного слідчого управління СБУ.

"Установлено, що ця службова особа упродовж 2008-2010 років, зловживаючи службовим становищем із метою заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах, підробивши бухгалтерські документи, незаконно заволоділа грошовими коштами на суму понад 20,5 млн. гривень", - ідеться у повідомленні.

Як заявили у Генпрокуратурі, ці кошти призначалися "для закладення 722 тонн м'яса на зберігання до державного матеріального резерву".

Реклама:

Також, за інформацією відомства, ця особа "реалізувала 727 тонн м'яса, що зберігалося у державному матеріальному резерві, вартістю більш як 20,7 млн. гривень, якими розпорядилася на власний розсуд".

"Головним слідчим управлінням СБУ вживаються заходи, спрямовані на притягнення винної особи до кримінальної відповідальності та відшкодування збитків державі", - ідеться у повідомленні.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!