"Елітчики" чекатимуть щастя ще три роки

Понеділок, 7 лютого 2011, 12:21

Для забезпечення житлом усіх постраждалих від будівельної афери "Еліта-центр" міській владі потрібно 1 млрд. гривень і 3 роки на реалізацію програми будівництва житла.

Про це у 7 лютого коментарі журналістам заявив голова КМДА Олександр Попов.

"По "Еліта-центру" ми має програму, ми почали надавати житло для людей, які постраждали в цьому проекті. За моїми розрахунками, це приблизно мільярд гривень, які потрібно знайти місту, щоб забезпечити 1 тисячу 100 людей ошуканих. Будівництво іде і за 3 роки ми плануємо віддати відповідну кількість житла", - сказав чиновник.

Він також додав, що міська влада підписала інвестиційні угоди з постраждалими і має певні домовленості з "Київміськбудом" та захисниками постраждалих інвесторів.

Реклама:

"З "Київміськбудом" ми попідписували домовленості, є чітко визначений графік. Вони будують - ми домовились. З громадськими організаціями, які захищають людей, які були ошукані, ми провели декілька спільних нарад. Ми визначились, що вони надають нам свої пропозиції щодо розподілу житла: ми даємо терміни, коли в водимо будинок, а вони дають, кого ми туди поселяємо", - сказав Попов.

"Що стосується "Еліта-центру", - то в нас точно немає ніяких проблем", підсумував голова КМДА.

Українська правда. Київ 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!