Азаров сказав МВФ, що поступово підніматиме "комуналку"

П'ятниця, 4 лютого 2011, 19:17

Уряд ухвалив рішення про поетапну зміну комунальних тарифів упродовж 2011 року, залежно від ситуації на ринку комунальних послуг.

Про це прем`єр-міністр Микола Азаров повідомив під час зустрічі з керівником місії Міжнародного валютного фонду Атанасіосом Арванітісом, повідомляє УНІАН.

Згідно з програмою співпраці України з МВФ, тарифи на газ для населення з 1 квітня 2011 року мають бути повторно підвищені на 50%.

Перше підвищення ціни на газ для населення і підприємств теплоенергетики, що забезпечують опалення і гаряче водопостачання населення, відповідно до вимоги МВФ відбулося в липні 2010 року.

Реклама:

З 1 по 11 лютого в Україні працює місія МВФ для чергового перегляду умов програми співпраці.

В уряді сподіваються уникнути необхідності підвищення на 50% тарифів на газ з 1 квітня.

Зокрема, перший віце-прем`єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв висловив надію, що в результаті переговорів з МВФ вдасться уникнути необхідності підвищення ціни на газ для населення на 50% з 1 квітня цього року.

13 липня 2010 року НКРЕ своїми постановами збільшила на 50% з 1 серпня 2010 року відпускні ціни на природний газ для населення і ціну газу для підприємств теплоенергетики, що забезпечують опалення і гаряче водопостачання населення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!