"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович дозволив безкоштовний "дерибан" землі дачних кооперативів

Четвер, 3 лютого 2011, 18:34

Президент Віктор Янукович підписав закон, яким землі загального користування дачного кооперативу безкоштовно передаються йому у власність із земель державної та комунальної власності.

Верховна рада прийняла закон про внесення змін до деяких законодавчих актів, що стосуються діяльності садових товариств і дачних кооперативів 14 січня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Закон встановлює, що до земель загального користування садового товариства належать земельні ділянки, зайняті захисними смугами, дорогами, проїздами, будівлями і спорудами загального користування.

Землі загального користування садового товариства безкоштовно передаються йому у власність за клопотанням вищого органу управління товариства до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування на підставі технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що засвідчують право на земельну ділянку.

Реклама:

Землі загального користування дачного кооперативу безкоштовно передаються йому у власність за клопотанням вищого органу управління кооперативу у відповідний орган виконавчої влади або місцевого самоврядування на підставі технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що засвідчують право на земельну ділянку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: