Ахметов отримає столичні тепломережі до кінця року

Понеділок, 28 лютого 2011, 17:53

Глава Київської міськдержадміністрації прогнозує вирішення питання про передачу в концесію "Київенерго" теплових активів столиці, які у даний час орендує енергокомпанія, до кінця 2011 року.

Про це він повідомив журналістам у ході відкриття першої черги теплової станції "Позняки" у Києві в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Попова, питання передачі теплових активів міста в концесію буде винесене на обговорення сесії Київради наприкінці березня.

"Це дасть нам можливість у переговорному процесі про початок такого співробітництва (з майбутнім концесіонером) мати перспективу багатомільйонних інвестицій у розвиток компанії і, насамперед, теплових мереж", - сказав глава КМДА.

Реклама:

За його словами, передачу в концесію планується здійснити на умовах відкритого конкурсу.

"На сьогодні ми ведемо дуже активний діалог про зміну форми юридичного співробітництва - це договір про концесію. Це винятково важливий документ для залучення нових інвестицій ", - сказав присутній на церемонії генеральний директор енергохолдингк ДТЕК, найбільшого приватного акціонера "Київенерго", Максим Тимченко.

"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!