"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Боротися з корупцією депутати почнуть у четвер

Понеділок, 28 лютого 2011, 13:39

Верховна рада 3 березня розгляне в другому читанні законопроект №7487 про засади запобігання та протидії корупції.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Він відзначив, що поточний пленарний тиждень буде досить складним, оскільки збільшиться навантаження за законопроектами, що визначають подальший розвиток держави.

"У тому числі, ви знаєте, що цього тижня буде розглядатися законопроект, що стосується антикорупційної діяльності, і ті 420 поправок, які внесені в цей законопроект, вимагають серйозної обробки і прийняття відповідних рішень", - підкреслив Єфремов.

Реклама:

Він висловив сподівання, що із прийняттям цього законопроекту вдасться налагодити системну боротьбу з "таким ганебним явищем, як корупція".

"Ми зможемо на ділі показати суспільству, що є механізми роботи в цьому напрямку. Я підкреслю, що в цьому зацікавлена сама влада", - додав лідер регіоналів.

Він нагадав, що є доручення президента з питань боротьби із корупцією.

"Я хочу звернутися до всіх без винятку представників, які працюють в органах державної влади, які пов'язані з державним бюджетом, що жарти, які раніше допускалися довільним оперуванням державними коштами, вони закінчилися, і ми повинні розуміти, що кожна державна копійка буде на обліку, і людина, яка її розподіляє, буде нести відповідальність, якщо вона буде спрямована не на ті функції, які визначені держбюджетом", - підсумував Єфремов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!