Порошенко вирішив продати виробника "Богданів"

П'ятниця, 25 лютого 2011, 16:31

Антимонопольний комітет дозволив компанії з управління активами "Ізі Лайф" купити більше 50% акцій підприємства "Черкаський автобус", яке входить до корпорації "Богдан".

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу АМКУ.

Згідно із повідомленням, АМКУ дозволив "Ізі Лайф" придбати акції "Черкаського автобуса" в активи свого інвестфонду "Зета".

Як повідомлялося, корпорація "Богдан", власником якої є Петро Порошенко, веде переговори (зокрема з Промінвестбанком) про залучення інвестицій у статутний капітал "Черкаського автобуса".

Реклама:

У грудні 2010 року компанія "Стабіліті-Експерт", товарна біржа "Автоком" і дочірнє підприємство "Транспортне підприємство "Богдан" заявили про намір купити по 24,5% "Черкаського автобуса".

"Черкаський автобус" виробляє автобуси модельних рядів "Богдан" А092, А093, А301 різних модифікацій - для міських, приміських, міжміських перевезень пасажирів.

Модельний ряд представлений міськими, міжміських, туристичними, шкільними автобусами, автобусами для перевезення оперативних загонів МНС і гірничо-рятувальних команд.

Також на заводі виготовляють спеціальні автобуси під мобільний рентгено-флюорографічний кабінет "Квант".

Підприємство зареєстроване у формі публічного акціонерного товариства, спеціалізується на виробництві автобусів модельного ряду "Богдан" і є одним із засновників корпорації "Богдан".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!