Цукром можна торгувати без ліцензій

П'ятниця, 25 лютого 2011, 13:04

Набув чинності Закон "Про внесення змін до статті 3 закону "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" щодо ліцензування гуртової торгівлі цукром".

Документ опублікований у газеті "Голос України" №36 від 25 лютого, передає УНІАН.

Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до статті 3 закону "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" щодо

Верховна Рада ухвалила цей закон 3 лютого.

Реклама:

Законом передбачено виключити зі статті 3 "Державне регулювання реалізації цукру" положення про те, що в межах квоти "А" за заявками підприємств, які займаються гуртовою торгівлею цукром, уповноважений Кабінетом міністрів орган видає спеціальні дозволи на реалізацію цукру на ринку України з урахуванням квартальних і місячних об'ємів.

Крім того, з цієї статті вилучено норму про те, що гуртова торгівля цукром на внутрішньому ринку України здійснюється суб'єктами підприємницької діяльності за наявності у них спеціального дозволу. Кількість ліцензій на здійснення гуртової торгівлі цукром не обмежується.

Також зі статті 3 виключається положення про те, що суб'єкти підприємницької діяльності, котрі здійснюють роздрібну торгівлю цукром, мають право отримувати призначений для реалізації цукор виключно від осіб, що мають спеціальні дозволи на здійснення гуртової торгівлі цукром.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!