"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "Укрнафту" посадили гендиректора Renaissance Capital Ukraine

П'ятниця, 25 лютого 2011, 12:51

Акціонери ВАТ "Укрнафта" призначили головою правління компанії генерального директора Renaissance Capital Ukraine Пітера Ванхекке.

Як повідомив один з учасників зборів акціонерів, збори одночасно звільнило попереднього голову правління компанії Олексія Куща, інформує агентство "Інтерфакс-Україна".

Renaissance Capital Ukraine є відділенням "Ренесанс Груп".

Ванхекке в даний час керує діяльністю "Ренесанс Капітал" в країнах Центрально-Східної Європи, в тому числі в Україні та Білорусі.

Реклама:

Працює в "Ренесанс Капіталі" з 2006 року: спочатку в московському офісі компанії, а з січня 2008 року - в Києві.

До приходу в "Ренесанс Капітал" Ванхекке протягом п'яти років займав керівні посади в офісах компанії Dresdner Kleinwort у Лондоні, Франкфурті та Москві.

Він працював у департаменті угод зі злиттів і поглинань компанії Wasserstein Perella & Co в Лондоні та компанії Lazard в Парижі - 1999-2000 роках.

З 1997 по 1999 рік Ванхекке працював в якості консультанта зі стратегії в Boston Consulting Group, а в 1992-1995 роках займав посаду юриста в компанії Baker & McKenzie.

За роки роботи в інвестиційно-банківському бізнесі, Ванхекке брав участь у підготовці значної кількості угод зі злиттів і поглинань і на ринку капіталу в різних регіонах і секторах економіки, зокрема, в процесі консолідації ряду секторів харчової промисловості в Росії і країнах СНД.

 У 1991 році Ванхеккє закінчив факультет права Catholic University Leuven - Бельгія.

У 1992 році отримав ступінь магістра права в Northwestern University School of Law, а в 1997 році - ступінь MBA в Columbia University.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: