Янукович закликає уважніше читати Податковий кодекс

П'ятниця, 25 лютого 2011, 11:58

Президент Віктор Янукович закликає уважно читати Податковий кодекс та наголошує, що податкові канікули для малого і середнього бізнесу розпочнуться вже з 1 квітня 2011.

Про це він заявив під час прямого ефіру проекту "Розмова з країною".

"Перш за все я би хочу сказати, щоб ви уважніше читали Податковий кодекс", - підкреслив Янукович.

За його словами в кодексі виписано, що з 1 квітня 2011 року і до 1 січня 2016 року будуть введені податкові канікули для середнього та малого бізнесу

Реклама:

Голова держави також додав, що з 1 квітня відбудеться зниження податку на прибуток з 25% до 23%, а в подальшому, починаючи з 2014 року він буде знижуватись до 16%. Також, за його словами буде знижений податок на додану вартість.

"Цей Податковий кодекс, який ми з вами прийняли, він був прийнятий завдяки той відвертій дискусії, яка проходила й в суспільстві й між підприємствами. В нас з вами є сьогодні можливість під час дії кодексу, якщо ми побачимо, що він приносить не той результат, трохи його поправити. Ми маємо пам'ятати, що це (Податковий кодекс - ЕП) не догма", - наголосив Янукович.

"Цього документу не було 20 років в нашій незалежній державі. Він почне працювати і він створить всі умови для ведення бізнесу, виробництва нашої країни і буде слугувати зростанню економіки", - запевнив президент.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!