Клюєв має занести в парламент законопроекти щодо дерегуляції

Середа, 23 лютого 2011, 11:18

Прем'єр Микола Азаров доручив першому віце-прем'єру Андрію Клюєву сприяти включенню до порядку денного парламенту шести урядових законопроектів.

Про це він сказав на засіданні уряду у середу.

Азаров зазначив, що за 5 років у парламенті накопичилася низка законопроектів щодо дерегуляції ринку, що суттєво ускладнює процес його розвитку.

Також він доручив секретаріату Кабміну завершити розгляд чотирьох законопроектів, зокрема, щодо скасування обов'язковості печаток для підприємців, спрощення започаткування підприємства та виходу з бізнесу, а також щодо ліквідації свідоцтва про державну реєстрацію, оскільки вважає його "зайвим документом".

Реклама:

Азаров також зробив зауваження деяким міністерствам за те, що вони не надають свої пропозиції до урядових законопроектів.

"У мене є серйозні претензії до міністерств, які зволікають з розглядом пріоритетних документів", - сказав він.

Зокрема, за словами Азарова, Мін'юст вже протягом 3 місяців не надає юридичних висновків стосовно низки законопроектів, Мінекономіки "уже півроку відпрацьовує законопроект про банк розвитку", а Мінінфраструктури та МВС "ніби не почули, що президент уже двічі говорив про необхідність терміново реформувати техогляд автомобілів і законопроект так і не надходить на розгляд уряду".

"Просимо найближчого засідання уряду всіх їх винести на розгляд", - сказав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!