Азаров запропонував європейцям спробувати щастя в українських тендерах

Вівторок, 15 лютого 2011, 20:41

Прем'єр-міністр Микола Азаров запросив європейських інвесторів взяти участь у тендерах з модернізації вітчизняної газотранспортної системи.

Про це він заявив у Братиславі на спільній прес-конференції глав урядів країн Вишеградської групи, а також Німеччини, Австрії та України.

"Україна запрошує європейських інвесторів взяти участь у тендерах з модернізації нашої газотранспортної системи. Саме через українську ГТС пролягає найкоротший та найдешевший шлях транспортування енергоносіїв до європейських споживачів", - наголосив Микола Азаров.

Крім того, він підкреслив, що Україна була і залишається стабільним та надійним транспортером російського природного газу та нафти до Європи.

Реклама:

"Україна, як і країни Вишеградської групи, зацікавлена у безперешкодному транспортуванні енергоносіїв. Сьогодні ми робимо все можливе для забезпечення надійного і стабільного транзиту нафти і природного газу до країн Центральної та Західної Європи", - зазначив прем'єр.

При цьому він підкреслив, що Україна готова і в подальшому здійснювати диверсифікацію постачання енергоносіїв по маршруту їх транспортування, насамперед у контексті Євразійського нафтотранспортного коридору.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!