Уряд назвав "відповідального" за гроші на Євро-2012

Вівторок, 15 лютого 2011, 18:38

Кабінет міністрів затвердив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання державної цільової програми підготовки і проведення Євро-2012.

Про це йдеться в постанові Кабміну від 26 січня 2011 року №97, передає УНІАН.

Документом передбачено, що головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем бюджетної програми є Укрєвроінфрапроект - Національне агентство з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року і реалізації інфраструктурних проектів.

Ця організація визначає розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня і одержувачів бюджетних коштів.

Реклама:

Укрєвроінфрапроект здійснює контроль за замовниками будівництва об`єктів інфраструктури і вживає заходи для повернення авансів, які були надані підрядникам і не використані у визначені законодавством терміни.

В порядку вказується, що будівництво, реконструкція і ремонт автомобільних доріг комунальної власності, мереж і споруд централізованого водопостачання і водовідведення, оновлення парку трамвайних вагонів, тролейбусів і автобусів у містах проведення чемпіонату за рахунок бюджетних коштів здійснюються на умовах співфінансування з місцевими бюджетами.

Не допускається направлення бюджетних коштів на здійснення витрат, які фінансуються за рахунок інших бюджетних програм; оплату посередницьких послуг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!